Επανήλθε το Facebook που είχε πέσει παγκοσμίως -Οργιάζουν οι φήμες για το τι συνέβη - iefimerida.gr

Επανήλθε το Facebook που είχε πέσει παγκοσμίως -Οργιάζουν οι φήμες για το τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, εκατομμύρια χρήστες σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να μπουν στο Facebook, ούτε στο Instagram. Χρειάστηκε να περάσει μια ώρα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, και ενώ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα, οι φήμες και τα σενάρια οργιάζουν και μιλούν ακόμη και για επιθέσεις τρομοκρατών, τζιχαντιστών κ.λπ.! Νωρίτερα, τo Ιnstagram εξέδωσε σύντομο μήνυμα στο Τwitter γράφοντας πως εργάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρεί το Facebook για το πρόβλημα.

Επανήλθε το Facebook που είχε πέσει παγκοσμίως -Οργιάζουν οι φήμες για το τι συνέβη | iefimerida.gr 0

Στο Τwitter, δεκάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο αναφέρονται στο πρόβλημα ενώ κάποιοι αστειεύονται γράφοντας RIP Facebook. Oποιος προσπαθούσε να συνδεθεί με το Facebook έβλεπε την παρακάτω εικόνα στην οθόνη.

Επανήλθε το Facebook που είχε πέσει παγκοσμίως -Οργιάζουν οι φήμες για το τι συνέβη | iefimerida.gr 1

Αναμένοντας να επανέλθουν τα δυο δημοφιλέστατα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες εκτονώνονται στο Τwitter και προσεύχονται να μην «πέσει» και αυτό. Δεν λείπουν βέβαια και οι προτροπές: «Ωραία, το Facebook έπεσε, ευκαιρία να ζήσουμε λίγο πραγματικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook instagram Εκτός λειτουργίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ