O συγκινητικός αποχαιρετισμός του Βαγγέλη Παπαθανασίου στον Ντέμη Ρούσσο: Αντίο φίλε... - iefimerida.gr

O συγκινητικός αποχαιρετισμός του Βαγγέλη Παπαθανασίου στον Ντέμη Ρούσσο: Αντίο φίλε...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη σκόρπισε σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Ντέμη Ρούσσου. Από τους πρώτους που είπαν το «αντίο» στον μουσικό ήταν ο φίλος του και πρώην συνεργάτης του, Βαγγέλης Παπαθανασίου.

«Ντέμη φίλε μου, μόλις έφτασα στο Λονδίνο και έμαθα ότι αποφάσισες να κάνεις το μακρύ ταξίδι. Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη τόσο σύντομα», έγραψε στην ιστοσελίδα του ο συνθέτης.

«Η φύση σου έδωσε αυτή τη μαγική φωνή που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ ευτυχισμένους. Όσο για μένα, κρατώ αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος όπου και αν βρίσκεσαι. Αντίο φίλε μου, αντίο».

Συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός της Νάνα Μούσχουρη. «Είχε μία υπέροχη φωνή, ταξίδευε στον κόσμο. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Ηταν καλλιτέχνης, φίλος. Ελπίζω να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο», είπε μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ