Businessweek: Αυτό είναι το απλό μήνυμα της Ελλάδας στους ξένους: Μείνετε ήρεμοι και... [εικόνα] - iefimerida.gr

Businessweek: Αυτό είναι το απλό μήνυμα της Ελλάδας στους ξένους: Μείνετε ήρεμοι και... [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαίες ελληνικές, άλλων χωρών, πολύχρωμες, του ΣΥΡΙΖΑ... Σημαίες κάθε είδους είχαν κατακλύσει τα Προπύλαια από το απόγευμα της Κυριακής, όταν εκεί άρχισαν να συγκεντρώνονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Μία επιγραφή όμως συγκέντρωσε τα βλέμματα.

Businessweek: Αυτό είναι το απλό μήνυμα της Ελλάδας στους ξένους: Μείνετε ήρεμοι και... [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Δεν έλεγε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Ομως, σύμφωνα με το Businessweek, αυτή συνόψιζε το απλό μήνυμα της Ελλάδας προς τους ξένους. «Keep calm and go to hell» (Μείνετε ήρεμοι και πηγαίνετε στο διάολο), ήταν το μήνυμα της συγκεκριμένης επιγραφής, που απευθυνόταν στην Τρόικα.

«Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερα για επιπτώσεις του εκλογικού αποτελέσματος και το τι είναι ικανός να πετύχει ο νέος ηγέτης, ο Αλέξης Τσίπρας. Αλλά μία επιγραφή που κρατούσε υποστηρικτής του, στην ομιλία του την Κυριακή το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, έλεγε όλη την ιστορία», γράφει το Businessweek σχολιάζοντας το μήνυμα της συγκεκριμένης επιγραφής.

«Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας διακήρυξε το τέλος της εποχής της Τρόικα και προφανώς οι υποστηρικτές του ελπίζουν ότι αυτή η δήλωση θα αποδειχθεί σωστή», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Τσίπρας μήνυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ