Υπέγραψε ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό - Πράσινος μέχρι το 2018 - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό - Πράσινος μέχρι το 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αναμενόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Μάρκους Μπεργκ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Σουηδός έβαλε την υπογραφή του μέχρι το 2018.

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και εβδομάδες ωστόσο άπαντες περίμεναν το τυπικό σκέλος της ολοκλήρωσης. Ο Μπεργκ έβαλε την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο τον «δεσμεύει» μέχρι το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον» δήλωσε αμέσως μετά ο Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ