Κόντρα στους τρικολόρ για την πρόκριση στους «4» - iefimerida.gr

Κόντρα στους τρικολόρ για την πρόκριση στους «4»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την εθνική ομάδα μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Στις 6 το απόγευμα οι διεθνείς μας θα βρουν στο δρόμο τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση τη Γαλλία. Η Εθνική θέλει τη νίκη απόψε κόντρα στους τρικολόρ για να εξασφαλίσει τόσο το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και να θέση υποψηφιότητα για μετάλλιο.

Η Γαλλία είναι το φαβορί στο αποψινό παιχνίδι, αλλά οι παίχτες του Ηλία Ζούρου μπορούν να τα καταφέρουν και να περιορίσουν τον Τόνι Πάρκερ και την παρέα του. Δύσκολη η αποστολή, αλλά όχι ακατόρθωτος στόχος η νίκη. Αν η Ελλάδα κερδίσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του παιχνιδιού Ρωσίας – Σερβίας, αν ηττηθεί θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο και θα κυνηγήσει εκ νέου μία θέση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ