«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»: Τα απανωτά tweets του Ράσελ Μπραντ για τις εκλογές [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»: Τα απανωτά tweets του Ράσελ Μπραντ για τις εκλογές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος Βρετανός κωμικός ηθοποιός Ράσελ Μπραντ, γνωστός για τις δημοκρατικές και αντισυστημικές του απόψεις και τις συμμετοχές του σε πάμπολλες πορείες και διαδηλώσεις στο Λονδίνο υπέρ της δημοκρατίας, ασχολήθηκε και με τις ελληνικές εκλογές.

Τρία διαδοχικά tweets του διάσημου ηθοποιού το βράδυ της Κυριάκης έδειξαν την ειρωνεία του απέναντι στο σύστημα αλλά και τον ίδιο τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Συγκεκριμένα στη πρώτη του ανάρτηση ο Ράσελ Μπραντ γράφει: «Εγώ θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι συναρπαστικό».

«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»: Τα απανωτά tweets του Ράσελ Μπραντ για τις εκλογές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για να συνεχίσει με τη φλεγματική ανάρτηση: «Αλλωστε, τι ξέρουν οι Ελληνες από δημοκρατία;», ειρωνευόμενος τις παραινέσεις των Ευρωπαίων να ψηφίσουν κόμματα που θα συνέχιζαν την ήδη χαραγμένη από τις συμφωνίες πολιτική και υπονοώντας το τι ξέρουν από δημοκρατία εκείνοι που τη δημιούργησαν.

«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»: Τα απανωτά tweets του Ράσελ Μπραντ για τις εκλογές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος, αναπαράγοντας τη φράση του Ντέιβιντ Κάμερον: «Οι ελληνικές εκλογές θα αυξήσουν την οικονομική αβεβαιότητα στην Ευρώπη. Για αυτό πρέπει το Ηνωμένο Βασίλειο να μείνει προσηλωμένο στο σχέδιό μας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια στην πατρίδα», ο Μπραντ έγραψε απαντώντας στον Βρετανό πρωθυπουργό: «Θα αυξήσει την οικονομική αβεβαιότητα για τις πολυεθνικές και σένα “Ντέιβ”. Ωραία».

«Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ»: Τα απανωτά tweets του Ράσελ Μπραντ για τις εκλογές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Μπραντ ΣΥΡΙΖΑ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ