Σαμαράς: Ο ελληνικός λαός μίλησε, σέβομαι την απόφασή του -Η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ο ελληνικός λαός μίλησε, σέβομαι την απόφασή του -Η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες υποστηρικτές της ΝΔ ανέμεναν τον Αντώνη Σαμαρά στα σκαλιά του Ζαππείου για τις δηλώσεις του. Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε από καρδιάς όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. «Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη, παρέλαβα μια χώρα στην κόψη της καταστροφής, είχα αναμμένα κάρβουνα στα χέρια μου και αντέξαμε. Αποτρέψαμε τα χειρότερα. Βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα, την ύφεση, αποκαταστήσαμε το κύρος, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της πατρίδας μας, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές συναινέσεις και εμείς το τολμήσαμε. Αναγκαστήκαμε και πήραμε επώδυνα μέτρα. Παραδίδω σήμερα μια χώρα με ασφάλεια για τον πολίτη, χωρίς ελλείμματα, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση τα κεκτημένα αυτά να τα διατηρήσει.Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου. Αλλά όφειλα να προειδοποιήσω» πρόσθεσε.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για μας, αλλά η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια, η ΝΔ έχασε μόνο 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις» δήλωσε ο κ. Σαμαρας.

«Ο ρόλος της ΝΔ στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό το ρόλο στο ακέραιο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ