Ο Νίκος Παππάς δεν αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή - iefimerida.gr

Ο Νίκος Παππάς δεν αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Ερωτώμενος σχετικά με τη φημολογία των τελευταιών ωρών, αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που διαμορφώνει μεγάλες συναινέσεις», μην αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο αυτής της υποψηφιότητας και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Κουμουνδούρου θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο με εμφανή τον συμβολισμό της εθνικής συναίνεσης.

Πάντως, κύκλοι της Κουμουνδούρου σημείωναν ότι βλέπουν θετικά την υποψηφίοτητα ενός προσώπου από την Κεντροδεξιά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επικοινωνία και ότι οι όποιες κινήσεις θα γίνουν αφού οριστεί η νέα κυβέρνηση.

Οσον αφορά τα δύο ονόματα που ακούγονται, αυτά του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Κώστα Καραμανλή, σημείωναν ότι για τον μεν πρώτο η σχέση τους είναι καλή και ότι τον διαχωρίζουν από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ για τον δε δεύτερο ότι οι σχέσεις είναι καλές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ