Μηλιός: Είναι πλέον νεκρό το πρόγραμμα στο οποίο είχε συμφωνήσει ο Χαρδούβελης στο Eurogroup

Για ιστορική νίκη του ελληνικού λαού και ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο Γιάννης Μηλιός, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει ο Γκίκας Χαρδούβελης αύριο, Δευτέρα, στο Eurogroup, ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι λογικά θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. «Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό», πρόσθεσε, μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπορία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι» πρόσθεσε ο κ. Μηλιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Γιάννης Μηλιός Eurogroup

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ