ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛ.ΑΣ.: Να κυλήσουν όλα ομαλά, δεν υπάρχει κενό εξουσίας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛ.ΑΣ.: Να κυλήσουν όλα ομαλά, δεν υπάρχει κενό εξουσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας μετά από εξουσιοδότηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θοδωρής Δρίτσας μετέφερε στους δύο αξιωματούχους το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ να κυλήσουν όλα ομαλά σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη και να μην υπάρξει ούτε στιγμή που οι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί σε ευαίσθητες θέσεις του κρατικού μηχανισμού να μην αισθανθούν ότι υπάρχει κενό εξουσίας ή έλλειμμα εμπιστοσύνης.

Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμβολίσει ότι απόψε στην Αθήνα έχουμε αλλαγή καθεστώτος κι όχι απλά εναλλαγή κυβέρνησης καθώς η πολιτική αλλαγή που σηματοδοτεί η διαφαινόμενη ευρύτατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αφορά όχι μόνο τους Ελληνες αλλά ταυτόχρονα αποτελεί συντριπτική ήττα για όσους στην Ευρώπη επιχείρησαν με κάθε τρόπο -ακόμα και με περιορισμό της Δημοκρατίας- να επιβάλλουν τη λιτότητα ως μονόδρομο για έξοδο από την οικονομική κρίση.

«Η κατάσταση στη Ελλάδα αλλάζει, και με ηχηρό τρόπο πρώτοι οι Ελληνες απορρίπτουν το δόγμα της λιτότητας» τονίζουν στελέχη της Κουμουνδούρου, εκτιμώντας ότι ανοίγει ο δρόμος για πολιτικές αλλαγές στη Γηραιά Ήπειρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 ΣΥΡΙΖΑ αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΕΛ.ΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ