Η ιταλική «La Stampa» 1 λεπτό μετά τα exit polls: Θρίαμβος Τσίπρα - iefimerida.gr

Η ιταλική «La Stampa» 1 λεπτό μετά τα exit polls: Θρίαμβος Τσίπρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ευρείας κυκλοφορίας ιταλική εφημερίδα «La Stampa» 1 λεπτό αφότου δημοσιεύτηκαν τα πρώτα exit polls στην Ελλάδα έσπευσε να κάνει λόγο για «θρίαμβο του Τσίπρα».

Στο πρώτο της θέμα το οποίο είναι οι ελληνικές εκλογές και στο οποίο έχει απευθείας και συνεχή ροή από τις εξελίξεις στη χώρα μας γράφει στον τίτλο του θέματός του: Ελλάδα, πρώτα exit polls: Θρίαμβος της αριστεράς του Τσίπρα. Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτή είναι μια ιστορική ημέρα».

«Οι κάλπες έκλεισαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει και βαδίζει στην απόλυτη πλειοψηφία των 151 εδρών στο Κοινοβούλιο σε συνολο300 » συνεχίζει, χωρίς να παραλείπει και την αναφορά στην Τρόικα για την οποία τονίζει ότι η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πρόκληση για την Τρόικα».

Στη συνέχεια, η ιταλική εφημερίδα παραθέτει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά την ψήφο του στην οποία έκανε λόγο για ιστορική ημέρα.

Η ιταλική «La Stampa» 1 λεπτό μετά τα exit polls: Θρίαμβος Τσίπρα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ