Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Περιστέρι, στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον Νίκο Χρυσόγελο ψήφισε πριν τις δέκα το πρωί ο Φώτης Κουβέλης. Εκανε μάλιστα τις δηλώσεις του μέσα στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε και όχι έξω από αυτό ως είθισται.

«Οι πολίτες πρέπει να δώσουν εντολή να πάει ο τόπος μπροστά, να πορευτεί η Ελλάδα με την κοινωνία όρθια», είπε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, μαζί με τον συνεπικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά», Νίκο Χρυσόγελο.Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι η χώρα μπορεί να φύγει μπροστά σε προοδευτική κατεύθυνση.

Ο Νίκος Χρυσόγελος ανέφερε ότι οι Πράσινοι- ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε κυβέρνηση με σχέδιο για την οικονομία και την κοινωνία για την προοδευτική πορεία της χώρας. Προϋπόθεση, όπως σημείωσε, είναι να συμμετέχουν κι οι πολίτες με βάση ένα σχέδιο προοδευτικής και οικολογικής κατεύθυνσης.

Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Από την πλευρά του ο κ. Χρυσόγελος δήλωσε «Συμμετέχουμε σε αλλαγή πολιτικής και κυβέρνησης με ρεαλιστικές λύσεις για ανεργία οικονομία και φτώχεια αλλά και με όραμα για το που θέλουμε να πάμε. Είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε με προγραμματικές συμφωνίες σε μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Μαζί με τον Χρυσόγελο ψήφισε ο Κουβέλης [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ