Το ξέσπασμα της Νάντιας Μπουλέ για τα «περιττά κιλά» και η αποκαλυπτική φωτό στο Instagram - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της Νάντιας Μπουλέ για τα «περιττά κιλά» και η αποκαλυπτική φωτό στο Instagram

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και έδειχνε την Νάντια Μπουλέ αρκετά διαφορετική απότι την έχουμε συνηθίσει.

Μετά την χιουμοριστική της απάντηση ήρθε και το ξέσπασμα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μιλάει για μια «πραγματικά κακή φωτό» και παραθέτει μια εικόνα με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Το ξέσπασμα της Νάντιας Μπουλέ για τα «περιττά κιλά» και η αποκαλυπτική φωτό στο Instagram | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram:

«Δεν με απασχολει καθολου αν γραφεται οτι πηρα κιλα, δεν με απασχολει καθολου αν οντως καποια στιγμη τα παρω, αλλα η χυδαιοτητα στα δημοσιευματα ειναι κατι που δυσκολα χωνευεται.
Με αφορμη αυτην την πραγματικα κακη φωτο που κυκλοφορησε και ολο το γυρω σουσουρο, αναρωτηθηκα κι εγω πως βλεπουμε και αντιμετωπιζουμε τον κοσμο γυρω μας και κυριως τις γυναικες.
Δυστυχως για καποιους που φαινεται οτι περιμεναν στη γωνια, δεν πηρα κιλα, αλλα φαινεται πως εστω μια κακη φωτογραφικη ληψη με λαθος ρουχο ηταν αρκετη ωστε να ξεφορτωσουν ολη τους την κακια.
Η οποια προφανως δεν περιοριζεται σε εμενα, αλλα σε ολες τις γυναικες που τολμουν να αλλαξουν βαρος και να μη ταιριαζουν στην εικονα που εχει αποφασιστει απο τους αλλους ως σωστη.
Αν χασεις βαρος, μαλλον εχεις ανορεξια, αν βαλεις λιγα κιλα, μαλλον εχεις ψυχολογικα γιατι σε παρατησε ο φιλος σου η γιατι δεν κανεις τηλεοραση. Για το καλο ολων μας, ας προσπαθησουμε να ασχοληθουμε με τους γυρω μας με περισσοτερη κατανοηση και λιγοτερο μενος.
Και ας καταναλωσουμε την ενεργεια μας στο να σκεφτουμε τις επιλογες που εχουμε σε κατι που θα επηρεασει τις ζωες μας σε μια δυσκολη περιοδο για ολους μας. Καλη ψηφο.
ΥΓ: το χαμογελο πηγαινει σε ολες τις γυναικες εκει εξω που νιωθουν καλα με τον εαυτο τους, οπως ακριβως αυτος ειναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάντια Μπουλέ instagram κοιλιακοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ