Εκαναν πλάκα με σιλικόνη σε εκλογικά κέντρα -«Σφράγισαν» τα λουκέτα - iefimerida.gr

Εκαναν πλάκα με σιλικόνη σε εκλογικά κέντρα -«Σφράγισαν» τα λουκέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Κόφτες επιστράτευσαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι σε σχολεία της Θεσσαλονίκης για να σπάσουν τις αλυσίδες και να μπουν στα εκλογικά κέντρα μια και τα λουκέτα ήταν μπλοκαρισμένα με σιλικόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα άγνωστοι μπλόκαραν με σιλικόνη τα λουκέτα των εισόδων σχολικών συγκροτημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με στόχο να παρεμποδίσουν το έργο των δικαστικών αντιπροσώπων. Και στα δυο σχολεία, το 17ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το Πειραματικό Σχολείο της πόλης, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έπρεπε να λάβουν δραστικά μέτρα για να μπορέσουν να ετοιμάσουν τις αίθουσες για την αυριανή εκλογική διαδικασία. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους μαθητές των συγκεκριμένων σχολείων να σχεδίασαν την «πλάκα» που έκανε την ζωή των δικαστικών αντιπροσώπων δύσκολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ