Η γυναίκα που εξαπάτησε τον Βλαστό -Η «Βίκυ» που τον πλησίασε ερωτικά ως κόρη εφοπλιστή - iefimerida.gr

Η γυναίκα που εξαπάτησε τον Βλαστό -Η «Βίκυ» που τον πλησίασε ερωτικά ως κόρη εφοπλιστή

(AΠΕ/ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νέες αποκαλύψεις τον φέρνουν στο επίκεντρο της λεγόμενης greek mafia, αλλά υπήρξε στιγμή που και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βλαστός είχε πέσει θύμα απάτης και μάλιστα γένους θηλυκού, από τη «Βίκυ», η οποία δεν δίστασε να πλησιάσει ερωτικά ακόμη και τον πατέρα του βαρυποινίτη.

Η συγκεκριμένη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», παρουσιάστηκε στον Βλαστό ως «άβγαλτη ερωτικά», κόρη εφοπλιστή, του έλεγε ότι είχε παρακολουθήσει όλη την πορεία του και γνώριζε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του και να αναπτύξουν σχέση μέσω τηλεφώνου και επιστολών.

Εκείνος ήθελε να κανονίσει ακόμη και ένα... ροζ επισκεπτήριο, αλλά εκείνη του απαντούσε ότι οι καταπιεστικοί γονείς της δεν την άφηναν να ξεμυτίσει από το σπίτι της.

Βέβαια η αλήθεια ήταν διαφορετική. Η Βίκυ, από τη Θεσσαλονίκη, είχε συλληφθεί για σωρεία από απάτες, το ίδιο χρονικό διάστημα, και βρισκόταν έγκλειστη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, βρέθηκε συγκρατούμενη με την πρώην σήμερα σύντροφο του Βλαστού σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής και αποφάσισε να προσεγγίσει τον βαρυποινίτη έχοντας στο μυαλό της τα 30 εκατ. ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ετσι, αφού συγκέντρωσε πληροφορίες από τη συγκρατούμενή της, προσέγγισε τον Βλαστό με ερωτικά ραβασάκια, φωτογραφίες και ροζ τηλεφωνικές επικοινωνίες. Μάλιστα το σχέδιό της απέδιδε αρχικά, με τον βαρυποινίτη να της κάνει «χορηγίες» ώστε να την πείσει να τον συναντήσει.

Οταν αυτό δεν έγινε, έγινε πιο πιεστικός και έστειλε τρεις παλιούς συνεργάτες του να τη μεταφέρουν στο πατρικό του σπίτι. Εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «Βίκυ» προσέγγισε ερωτικά τον ηλικιωμένο πατέρα του βαρυποινίτη, αποσπώντας και από εκείνον χρήματα. Κάτι που όμως έμαθε ο Βλαστός με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να μιλά ακόμη και για «συμβόλαιο θανάτου» για τον ίδιο τον πατέρα του. Τελικά ο ηλικιωμένος πέθανε από φυσικά αίτια το 2011, ενώ- σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- και η «Βίκυ» τιμωρήθηκε, καθώς μέλη της συμμορίας του Βλαστού την χτύπησαν και τη μετέτρεψαν σε πειθήνιο όργανό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ