Ανατριχιαστικό- Ανδρας πήγε στην τράπεζα μαζί με τη νεκρή μητέρα του[εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό- Ανδρας πήγε στην τράπεζα μαζί με τη νεκρή μητέρα του[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά ώρες προτού η Caryl Vanzo κηρυχθεί επίσημα νεκρή, στα 91 της χρόνια, η γυναίκα εθεάθη στην τράπεζα μαζί με το γιο της και πραγματοποίησε ανάληψη ύψους 850 δολαρίων.

Ανατριχιαστικό- Ανδρας πήγε στην τράπεζα μαζί με τη νεκρή μητέρα του[εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι η Vanzo ήταν ήδη νεκρή όταν πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας, στο Πλίμουθ της Μινεσότα. Ο γιος της, David Vanzo, κάλεσε το κέντρο άμεσης βοήθειας στις 5 Ιανουαρίου αναφέροντας το θάνατο της μητέρας του.
Οι γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν την ηλικιωμένη γυναίκα να μπαίνει με το γιο της στο ταξί, ωστόσο δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν η γυναίκα ήταν νεκρή ή αν είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ανατριχιαστικό- Ανδρας πήγε στην τράπεζα μαζί με τη νεκρή μητέρα του[εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αξιωματικοί που έφτασαν μετά την κλήση ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Παντού υπήρχε έντονη δυσωδία από ούρα και περιττώματα. Το σώμα της γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε μια ρόμπα, φορούσε γούνινο παλτό και μπότες.
Ο David Vanzo συνελήφθη ενώ όπως αναφέρεται τον συντηρούσε οικονομικά η μητέρα του. Ο ίδιος πάντως υπερασπίζεται τον εαυτό του τονίζει ότι δεν έκανε κάτι. «Η μητέρα μου και εγώ είχαμε μια συμφωνία. Την φρόντιζα για χρόνια. Είμαι ο καλός της υπόθεσης και όχι ο κακός» ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ανατριχιαστικό- Ανδρας πήγε στην τράπεζα μαζί με τη νεκρή μητέρα του[εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο άνδρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά την μητέρα του. Σύμφωνα με τα αρχεία της τράπεζας ο David Vanzo είχε υποθήκη 118.000 δολαρίων και πραγματοποίησε αναλήψεις μετρητών 47.500 και 25.600 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ