Ο Καραγκούνης θέλει Κωστένογλου στην Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Ο Καραγκούνης θέλει Κωστένογλου στην Εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα παραμένει χωρίς προπονητή και απομένουν περίπου 500 ημέρες για το EURO 2016.

Η Ελλάδα ακόμη ελπίζει στο... θαύμα της πρόκρισης στα τελικά, αν και το ξεκίνημα της είναι κάκιστο με ήττες εντός έδρας από Ρουμανία, Βόρειο Ιρλανδία και Νησιά Φερόε ενώ πήρε ισοπαλία στην Φινλανδία. Επόμενο παιχνίδι στις 29 Μαρτίου εκτός έδρας με την Ουγγαρία και εν συνεχεία 13 Ιουνίου εκτός με τα Νησιά Φερόε. Η Ελλάδα θέλει βαθμούς για να παραμείνει «ζωντανή».

Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλει προπονητή από το εξωτερικό ή τον Αγγελο Αναστασιάδη από το εσωτερικό, ενώ πάντα παίζουν και τα ονόματα των Λεμονή και Δώνη. Αυτό που δείχνει ξεκάθαρα ο «Κάρα» είναι ότι προσανατολίζεται στο να δώσει το χρίσμα του βοηθού προπονητή στον Νίκο Κωστένογλου. Έναν τεχνικό με εμπειρία από Super League, τριβή σε ομάδα πρωταθλητισμού (ΑΕΚ δις) και συνεχή παρακολούθηση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με ταξίδια στο εξωτερικό και συστηματική και οργανωμένη δουλειά στο ποδόσφαιρο.

Αυτά εκτίμησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής και τον θέλει στο τιμ, ειδικά αν ο νέος προπονητής είναι από το εξωτερικό. Ο Κωστένογλου ξέρει το εγχώριο ποδόσφαιρο πολύ καλά, έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συλλόγους και είναι το στυλ του ανθρώπου που πρώτα το ενδιαφέρει η δουλειά και μετά οι διαπροσωπικές και δημόσιες σχέσεις. Για τον λόγο αυτό, όλα δείχνουν, ότι σύντομα ο Κωστένογλου θα έχει πόστο στην Εθνική ομάδα, συνεχίζοντας την καριέρα του μετά από ΑΕΚ (2008, 2011), Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ξανθη, Ανόρθωση, Απόλλων Σμύρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ