Καμπανάκι Σόιμπλε: Κίνδυνος να παρερμηνευτεί η απόφαση της ΕΚΤ -Οι διαρθρωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν - iefimerida.gr

Καμπανάκι Σόιμπλε: Κίνδυνος να παρερμηνευτεί η απόφαση της ΕΚΤ -Οι διαρθρωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιόχαν Σόιμπλε μιλώντας από το Νταβός σήμερα αναφέρθηκε στον κίνδυνο κάποιες χώρες να παρερμηνεύσουν την απόφαση της ΕΚΤ και να μην προχωρήσουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σχολίασε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κάνει καλά τη δουλειά της. «Η νομισματική πολιτική είναι αρμοδιότητα της ΕΚΤ και κάνει τη δουλειά της πολύ καλά», σχολίασε ο Σόιμπλε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. «Το μόνο πρόβλημα που βλέπουμε είναι ο ηθικός κίνδυνος», πρόσθεσε. «Κάποιοι άνθρωποι ενδέχεται να παρανοήσουν (και να πιστέψουν) ότι δεν χρειάζεται να κάνουν αυτό που πρέπει ως κυβερνήσεις και ως κοινοβούλια, να εφαρμόσουν δηλαδή διαρθρωτικές αλλαγές διότι είναι δύσκολο», επεσήμανε ο Σόιμπλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ