Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυτελής και εκκεντρική καθημερινότητα του ζάμπλουτου πυγμάχου Φλόιντ Μέιγουέδερ αποκαλύπτεται από την πρώην βοηθό του Τάσα Ρόμπινσον Γουάιτ.

Αποτελώντας για 12 χρόνια το δεξί χέρι του 37χρονου μποξέρ, η Γουάιτ κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την καθημερινότητα της ως βοηθός του.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Daily Mail on-line αποκαλύπτει πώς είδε από την αρχή την εξέλιξη του Φλόιντ από αναιδή νεαρό αθλητή σε αήττητο πρωταθλητή πυγμαχίας του κόσμου σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες βάρους.

Στις συγκλονιστικές της μαρτυρίες η 42χρονη Τάσα αποκαλύπτει πώς ο Μέιγουεδερ έπεφτε με τα μούτρα στις παγίδες πλούτου. Εχασε 15.000.000 δολάρια από έναν απατεώνα, έδινε μετρητά και δώρα σε ξένους, ενώ πλήρωνε στρίπερ και συνοδούς σε καθημερινή βάση.

Εκθέτει επίσης και την ευάλωτη πλευρά του αλαζονικού πρωταθλητή ο οποίος σε ευαίσθητη στιγμή είχε μιλήσει για τη δική του κηδεία μετά από μια εσωτερική διαμάχη με τη μητέρα των παιδιών του.

Η Τάσα, της οποίας το βιβλίο δημοσιεύεται αυτήν την εβδομάδα, ήταν στο πλευρό του Μέιγουεδερ σχεδόν κάθε μέρα ζώντας την ασυνήθιστη ρουτίνα του.

Οταν ο μποξέρ δεν ήταν σε προπόνηση, κοιμόταν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα κάθε μέρα και όταν ξύπναγε ήθελε δύο ώρες για να ντυθεί και να περιποιηθεί τον εαυτό του.

Διάλεγε τι σχεδιαστή να φορέσει από την τεράστια ντουλάπα δωμάτιο που είχε, η οποία περιελάμβανε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τις γούνες του και ένα δωμάτιο για τα δερμάτινα.

Στη συνέχεια, στις 16:55 ο ίδιος και η Τάσα οδηγούσαν διαφορετικά αυτοκίνητα για να δουν την προσωπική τραπεζίτη του στο υποκατάστημα της Bank of America κοντά στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, όπου σήκωνε κατά μέσο όρο 100.000 δολάρια σε μετρητά.

«Δεν ήθελε τις πιστωτικές κάρτες», εξηγεί η Τάσα. «Ηθελε να έχει πάντα μεγάλα ποσά σε μετρητά μαζί του ανά πάσα στιγμή.

«Κρατούσε μία μεγάλη τσάντα duffel μαζί του που την έλεγε “έγκυο” γιατί ήταν πάντα παραφουσκωμένη με χρήματα»

Δύο εύσωμοι φρουροί ασφαλείας τον ακολουθούσαν παντού και πρόσεχαν την τσάντα.

Σύμφωνα με την Τάσα ο νεαρός πυγμάχος γινόταν όλο και πιο επιδεικτικός με τα χρήματα του: «έβαζε τους φίλους του να κάθονται πίσω στο αυτοκίνητο για να έχει την τσάντα δίπλα του»

Τα χρήματα του τα ξόδευε σε ακριβά εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, ενώ έκανε και συλλογή από πολυτελή οχήματα που αποκαλούσε τα «αυτοκινητάκια» του: «τον θυμάμαι να αγοράζει έξι ή επτά αυτοκίνητα σε μια μέρα» αποκαλύπτει η Τάσα.

«Αγόραζε ρούχα των 1000 δολαρίων και δεν έπαιρνε μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για όσους ήταν γύρω του εκείνη τη στιγμή: τους μπράβους, τις στρίπερ κι εμένα. Σταματούσε ακόμα και αγνώστους στο κατάστημα και να τους αγοράσει ρούχα. Ξόδευε σαν τρελός» προσθέτει.

Λάτρης των γυναικών, κάθε φορά που ταξίδευε, απαιτούσε να είχε τρεις κυρίες συνοδεία, ως επί το πλείστον στρίπερ, οι οποίες τον συνόδευαν με το ιδιωτικό τζετ του ή με τις Bentleys του. Ομως δεν ενδιαφερόταν για γυμνές στρίπερ, τις έπαιρνε από τα κλαμπ, τις έντυνε και τις κυκλοφορούσε έξω.

Μάλιστα η γενναιοδωρία του έβαζε συχνά την Τάσα σε μπελάδες με τον άντρα της, ειδικά όταν μία φορά ο Μέιγουεδερ της πλήρωσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Ωστόσο παρά τη φαινομενική γενναιοδωρία του, ήταν πολύ ασυνεπής με τους μισθούς των υπαλλήλων του. Μάλιστα όταν του υπενθύμιζαν ότι είναι μήνες απλήρωτοι αυτός απαντούσε «σου πήρα ένα Rolex προχθές, δε σου πήρα;»

«Το να πληρωθεί κάποιος από τον Φλόιντ ήταν εντελώς απρόβλεπτο, αν ο άνεμος φυσούσε νότια, αν ήταν σε καλή διάθεση, τότε μπορεί να αποφάσιζε να σας πληρώσει, αλλιώς θα έπρεπε να περιμένετε.»

Μάλιστα για να εκνευρίσει επιπλέον το προσωπικό του, συχνά έβαζε τεράστια ποσά έως και 40.000 δολάρια σε στοιχήματα για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ.

Επίσης, η Τάσα αποκαλύπτει ότι ο Μέιγουεδερ είχε εμμονή με ντουλάπα του και είχε δώσει εντολή στο προσωπικό να κάνει εκκαθάριση κάθε 2 μήνες πετώντας τα παλιά ρούχα που δεν ήταν στη μόδα πια.

Αν και τα περισσότερα πράγματα τα φορούσε μόνο μία φορά και μετά τα πετούσε. Μία φορά, θυμάται η Τάσα, ο πυγμάχος αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι Adidas παπούτσια για να πάει βόλτα στα μαγαζιά. Εκεί πηγε στην αντιπροσωπεία της Adidas και αγόρασε ένα δεύτερο πανομοιότυπο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με αυτά που φορούσε λέγοντας «τώρα χρειάζομαι ένα άλλο ζευγάρι για να πάω πίσω στο ξενοδοχείο». Η παραμικρή αμιχή στα παπούτσια του ήταν λόγος να τα πετάξει, ενώ αρνιόταν να φορέσει το ίδιο t-shirt δεύτερη φορά.

Οι ψυχαναγκασμοί του μποξέρ όμως έρχονταν σε αντίφαση με την άστατη ζωή του. Ο ίδιος δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα, ούτε έπινε αλκοόλ, παρά μόνο χυμό βύσσινο και ήταν μικροβιοφοβικός. Είχε τέτοια εμμονή με την καθαριότητα που είχε γυναίκα να του καθαρίζει όλο το σπίτι κάθε μέρα και αυτός την ακολουθούσε παντού επιβλέποντας την, ενώ κάθε φορά που έβγαινε για φαγητό κουβαλούσε τα δικά του ειδικά αποστειρωμένα μαχαιροπίρουνα.

Για αυτή την παρανοϊκή ζωή η Τάσα (όταν θυμόταν να τη πληρώσει) έβγαζε περίπου 8.000 δολάρια τον μήνα που με τα μπόνους κυμαίνονταν από 20.000 έως 100.000 δολάρια.

Καθώς η σχέση τους έγινε πιο στενή, ο Μέιγουεδερ την θεωρούσε αξιόπιστη φίλη. Αλλά όπως λέει η ίδια, ο σταρ είχε τα σκαμπανεβάσματα του, και τα χρήματα τον είχαν αλλάξει.

«Είχε πάντα λεφτά αλλά συνήθιζε να λέει “όταν θα γίνω εκατομμυριούχος” και όταν έγινε εκατομμυριούχος έλεγε “όταν γίνω δισεκατομμυριούχος”, Πάντα ήθελε περισσότερα χρήματα κι αυτά δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα. Το έβλεπα από πρώτο χέρι»

Το χειρότερο από τα προβλήματά του ήρθε το 2008, όταν ο Μέιγουεδερ ήρθε αντιμέτωπος με μια σειρά από οικονομικές καταστροφές.

Την ίδια χρονιά ο αθλητής ανακοίνωσε δημοσίως την αποχώρησή του από την πυγμαχία όταν τον εξαπάτησαν και του έκλεψαν 15.000.000 δολάρια, τα οποία δεν κατάφερε να βρει ποτέ ξανά και του είχαν γίνει εμμονή. Μερικές εβδομάδες αργότερα κλέφτες διέρρηξαν τη βίλα του, κλέβοντας του 7.200.000 δολάρια σε κοσμήματα, ενώ εκκρεμούσε και ένα χρέος 6.200.000 δολαρίων.

Την ίδια περίοδο επίσης επισκέφθηκε την μητέρα των παιδιών του για να της μιλήσει για την κηδεία του και πώς θα ήθελε να είναι όταν πεθάνει, όμως όταν διαπίστωσε ότι αυτή έβγαινε πλέον με κάποιον άλλο, τη χτύπησε και της πήρε το κινητό μπροστά στα παιδιά τους. Ηρθε αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες και κινδύνευε με 34 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο έμεινε μόλις 60 ημέρες μέσα.

Η Τάσα διέκοψε τη συνεργασία της με τον Μειγουέδερ το 2009, όταν διαπίστωσε ότι ορισμένοι του έβαζαν «φυτιλιές» ότι η ίδια σχετιζόταν με την υπεξαίρεση των 15.000.000 δολαρίων, ωστόσο οι δυο τους παρέμειναν φίλοι.

Αφού χώρισαν τους δρόμους τους, ο πατέρας της Τάσα πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Τότε ο Μέιγουεδερ της τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και προσφέρθηκε να πληρώσει για την κηδεία. Εδωσε 9.000 δολάρια στην Τάσα ως δώρο για την κάλυψη της τελετής και η ίδια σκέφτηκε ότι ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του.

Αλλά την ημέρα της κηδείας του πατέρα της ένας συνεργάτης του Μέιγουεδερ της τηλεφώνησε για να ζητήσει πίσω τα χρήματα του.

«Με πλήγωσε, να μου ζητήσει πίσω τα 9.000 δολάρια, ενώ ήξερα πώς δεν τα χρειαζόταν. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε»

Πρόσφατα η Τάσα μίλησε στον Μέιγουεδερ για τα απομνημονεύματά της και της είπε: «Γράψτε ότι θες»

Οπως λέει η Τάσα «Ξέρει και ο ίδιος ότι υπήρξε πάντα κακός σε πολλούς ανθρώπους και του αρέσει να παίζει με αυτό».

Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Βαλίτσες με δολάρια, στρίπερ και ακριβά ρολόγια: Ο μυστηριώδης κόσμος ενός διάσημου μποξέρ [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ