WEPOLITICS: Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο είναι γεγονός - iefimerida.gr

WEPOLITICS: Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο είναι γεγονός

WEPOLITICS: Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο είναι γεγονός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν όψει εκλογών, το πρώτο κοινωνικό δίκτυο πολιτικής στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Πρόκειται για το WEPOLITICS ένα πολιτικό κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να θέσουν ερωτήσεις, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να λάβουν στατιστικά στοιχεία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι απαντήσεις μορφοποιούνται σε διαγράμματα, δημιουργώντας μια συνεχή σφυγμομέτρηση της κοινωνίας για τα θέματα που τους αφορούν.

Στην εφαρμογή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω των λογαριασμών που ήδη έχετε, ενώ σημαντικό είναι ότι σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια, από δύο παιδικούς φίλους, το Βασίλη και το Γιάννη, ωστόσο η υλοποίηση του project πέρασε από πολλά στάδια και έφτασε να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014. Πλέον την ομάδα συμπληρώνουν φίλοι με κέφι και όρεξη για νέες ιδέες.

Οσο για την απόφαση δημιουργίας του, οι εμπνευστές του σημειώνουν ότι «Καθώς η ψηφιακή μας παρουσία γίνεται όλο και πιο σημαντική, πιστεύουμε ότι η πολιτική έκφραση και συμμετοχή στα κοινά πρέπει να επαναπροσδιοριστεί με έναν νέο και πιο δημιουργικό τρόπο»

Επισκεφθείτε το WEPOLITICS εδώ.

WEPOLITICS: Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο είναι γεγονός | iefimerida.gr 0
WEPOLITICS: Το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο είναι γεγονός | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοινωνικό δίκτυο wepolitics
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ