Ευκαιρία καριέρας για ξένους στη Βόρεια Κορέα -Αφορά ανέργους που ξέρουν αγγλικά - iefimerida.gr

Ευκαιρία καριέρας για ξένους στη Βόρεια Κορέα -Αφορά ανέργους που ξέρουν αγγλικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουρισμού της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκοπεύει να επενδύσει στον τομέα του τουρισμού και γι' αυτό καλεί στη χώρα ξένους, με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχοι πτυχίου διδασκαλίας της αγγλικής (Tefl) ή να μιλούν αγγλικά και να έχουν εμπειρία στον τομέα του τουρισμού.

Σκοπός τους θα είναι να διδάξουν τα βασικά σε Βορειοκορεάτες που θα εργαστούν ως ξεναγοί. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έναν μήνα και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Τουρισμού στην Πιονγιάνγκ.

Η Βόρεια Κορέα τελευταία έχει επενδύσει στον τουρισμό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το χειμερινό θέρετρο για σκι Μαρισκριόνγκ και την «τουριστική» πόλη Γονσάν, που θεωρούνται οι «κορωνίδες» του σχεδίου του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περί τους 6.000 είναι οι τουρίστες που περνούν ετησίως τα σύνορα της Βόρειας Κορέας, μέσω εγκεκριμένων από το καθεστώς ταξιδιωτικών γραφείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόρεια Κορέα Κιμ Γιουνγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ