Γυμνές αλλά Εργατικές! - iefimerida.gr

Γυμνές αλλά Εργατικές!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχεις μείνει ακόμη στις φόρμες εργασίας και το πουριτανό ταγέρ; Σε καλωσορίζουμε στο Nude House, την επιχείρηση που έχει αυστηρό dress code τα απολύτως απαραίτητα: γυαλιά μυωπίας, ρολόι, κοκαλάκι για τα μαλλιά και το γυμνό σου σώμα!

Η αγγελία στη ιστοσελίδα Craiglist αναφέρεται σε ένα «ζεστό και ιδιωτικό» εργασιακό περιβάλλον γυμνιστών. Οι υπάλληλοι, προγραμματιστές υπολογιστών και πωλητές στο επάγγελμα, καλούνται να πετούν τα ρούχα τους καθώς εισέρχονται στον εργασιακό χώρο και να τα φορούν πάλι, κατά την έξοδό τους από αυτόν. Την ίδια στιγμή τονίζεται ότι δεν θα υπάρχει πρόσωπο με πρόσωπο επαφή του προσωπικού με τους πελάτες. Ο ιδρυτής της εταιρίας Chris Taylor, είναι 20 χρόνια γυμνιστής και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα: ένα χώρο εργασίας απαλλαγμένο από τα περιττά βάρη αυτού του κόσμου, ένα χώρο φυσικό –ακόμη και αν περικλείεται από τέσσερις τοίχους-. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 αιτήσεις για τις “γυμνές” θέσεις, με ετήσιο μισθό£24.000 (περίπου €27.500). Μπορείς και εσύ αν θες, να φορέσεις κάτι ελαφρύ και να πας για συνέντευξη. Οικονομική κρίση άλλωστε, σε γλιτώνει από τα πολλά έξοδα ένδυσης και σε αποζημιώνει με παχυλό μισθό. Γδύθηκες;

Πηγή: Digitallife.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ