Κατερίνα Μάρκου: Στο Ποτάμι δεν χτίζουμε πάνω στην απογοήτευση - iefimerida.gr

Κατερίνα Μάρκου: Στο Ποτάμι δεν χτίζουμε πάνω στην απογοήτευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Ποτάμι αποτελείται από ανθρώπους που έχουν κοινούς προβληματισμούς και ίδιες ανησυχίες για τη χώρα» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Κατερίνα Μάρκου μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.


«Η χώρα χρειάζεται αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου. Δεν υπάρχει χειρότερο από μια χώρα να είναι οικονομικά εξαρτημένη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εθνικό θέμα από αυτό, γιατί τα ουσιαστικά εθνικά θέματα δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Για να έχουμε εξαγωγές θα πρέπει να δημιουργήσουμε προϊόντα καινοτόμα και ανταγωνιστικά σε τιμές» συμπλήρωσε.
«Το Ποτάμι θα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Σκοπός μας είναι να βάλουμε τους δυο μονομάχους στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουμε τα βασικά θέματα που απασχολούν τον τόπο. Δεν γίνεται να αλλάζει η πολιτική της χώρας όταν αλλάζει ο υπουργός. Να υπάρχει σταθερή πολιτική σε βάθος χρόνου».

«Στο Ποτάμι δεν χτίζουμε πάνω στην απογοήτευση του κόσμου. Ζητάμε ίσες ευκαιρίες και αλλαγές για αποδοτικότερους θεσμούς. Καλύτερα σχολεία για τα παιδιά μας, καλύτερη και ταχύτερη δικαιοσύνη, ποιοτική περίθαλψη, ανταγωνιστικά πανεπιστήμια. Όλα αυτά όμως σε σταθερές βάσεις μέσα στην Ευρώπη. Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο και δεν λέμε θα» κατέληξε η Κατερίνα Μάρκου.

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη στην Θεσσαλονίκη
Τον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη και κλιμάκιο του κόμματος υποδέχθηκε πρόσφατα στην εκλογική της περιφέρεια η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου.
Η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επισκέφτηκε με τον κ. Θεοδωράκη τη λίμνη Κορώνεια και ενημερώθηκε από τον κ. Ηλία Τεκίδη, του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Βόλβης και Κορώνειας για την κατάστασή της.
Στη συνέχεια βρέθηκε στην τοπική αγορά του Λαγκαδά, όπου ο κ. Θεοδωράκης πραγματοποίησε περιοδεία σε καταστήματα, εστιατόρια και επιχειρήσεις της περιοχής. Tο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Κατερίνα Μάρκου: Στο Ποτάμι δεν χτίζουμε πάνω στην απογοήτευση | iefimerida.gr 0
Κατερίνα Μάρκου: Στο Ποτάμι δεν χτίζουμε πάνω στην απογοήτευση | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ