Ιζαμπέλ Τζιορντανό- Η 51χρονη πρέσβειρα του γαλλικού πολιτισμού έχει μαύρη ζώνη στο καράτε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιζαμπέλ Τζιορντανό- Η 51χρονη πρέσβειρα του γαλλικού πολιτισμού έχει μαύρη ζώνη στο καράτε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιογράφος, συγγραφέας, κριτικός, παρουσιάστρια και κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε. Αυτή είναι μια μόνο γεύση από το διαδρομή της Ιζαμπέλ Τζιορντανό, της νέας πρέσβειρας του γαλλικού πολιτισμού.

Ιζαμπέλ Τζιορντανό- Η 51χρονη πρέσβειρα του γαλλικού πολιτισμού έχει μαύρη ζώνη στο καράτε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο αίμα της ρέει ιταλικό αίμα, από την πλευρά του πατέρα της ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Γουαδελούπη. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η Ιζαμπέλ Τζιορντανό, θα είναι μία από τις γυναίκες που σύντομα θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Ιζαμπέλ Τζιορντανό- Η 51χρονη πρέσβειρα του γαλλικού πολιτισμού έχει μαύρη ζώνη στο καράτε [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η 51χρονη Ιζαμπέλ θα αναλάβει το αξίωμα της πρέσβειρας του γαλλικού πολιτισμού με τον σοσιαλιστή πρόεδρο να της πλέκει το εγκώμιο όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Γεννημένη το 1963 στην περιοχή «Haut sur Seine», η Ιζαμπέλ είναι σύζυγος του συγγραφέα, Στεφάν Ντοτλόνγκ, και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει πλούσιο συγγραφικό έργο. Από τον Απρίλιο του 2013, η Τζιορντανό ανέλαβε την διεύθυνση της «Unifrance», του επίσημου οργάνου της Γαλλίας για την προώθηση του σινεμά της χώρας στο εξωτερικό.

Ιζαμπέλ Τζιορντανό- Η 51χρονη πρέσβειρα του γαλλικού πολιτισμού έχει μαύρη ζώνη στο καράτε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χάρη στην αξιοσημείωτη πορεία του οργάνου «Unifrance» που οφείλεται στην Ισαμπέλ, ο Ολάντ αποφάσισε να χρίσει την δημοσιογράφο πρέσβειρα της γαλλικής κουλτούρας και του γαλλικού πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ