Οριστικά από την αρχή επαναλαμβάνεται το Αρης-ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Οριστικά από την αρχή επαναλαμβάνεται το Αρης-ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall» θα επαναληφθεί από την αρχή.

Υπενθυμίζουμε πως οι διαιτητές είχαν διακόψει το ντέρμπι της πόλης λόγω επεισοδίων και ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο ενώ το σκορ ήταν 31-33 υπέρ του ΠΑΟΚ μόλις 42'' πριν το τέλος του ημιχρόνου και είχαν κλείσει το φύλλο αγώνα εις βάρος του Αρη. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έκαναν προσφυγή η οποία έγινε δεκτή από το ΑΣΕΑΔ.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ