Τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε σε μπανιέρα με νεκρό άντρα που φορούσε κολάρο - iefimerida.gr

Τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε σε μπανιέρα με νεκρό άντρα που φορούσε κολάρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απίστευτο σκάνδαλο ξέσπασε στις ΗΠΑ, όταν ο τηλεπαρουσιαστής του δελτίου καιρού σε κανάλι στο Little Rock βρέθηκε να κοιμάται μεθυσμένος μέσα σε μια μπανιέρα δίπλα στο πτώμα ενός γυμνού νεαρού άντρα που φορούσε κολάρο σκύλου!
Το συμβάν έγινε την περασμένη Δευτέρα και η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη ούτε υπήρξαν διώξεις από τις αρχές καθώς αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Όμως ο άτυχος μετεωρολόγος δεν άντεξε την πίεση από το σκάνδαλο που ξέσπασε και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το κανάλι του, όπως είπε ο δικηγόρος του στο CNN.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα o τηλεπαρουσιαστής Brett Cummins μετά από ένα βράδυ καταχρήσεων με ναρκωτικά και αλκοόλ βρέθηκε αναίσθητος δίπλα στο γυμνό πτώμα του 24χρονου
Dexter Paul Williams που φορούσε ένα κολάρο στο λαιμό του. Τους δύο άντρες εντόπισε στην μπανιέρα ο σπιτονοικοκύρης του παρουσιαστή ο οποίος ξύπνησε από το έντονο ροχαλητό του Brett. Ο τηλεπαρουσιαστής τρελάθηκε όταν αντίκρισε το πτώμα δίπλα του, ξαφνιάστηκε και έκανε εμμετό ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ