Δημοσκόπηση-έκπληξη απόψε στο Mega -Τι δείχνει για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση-έκπληξη απόψε στο Mega -Τι δείχνει για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της εταιρείας GPO παρουσιάζουν απόψε η Ολγα Τρέμη και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναμένονται εκπλήξεις.

Τα ακριβή ποσοστά των κομμάτων που παρουσιάζει η δημοσκόπηση της GPO δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι διευρύνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ανοίγει η ψαλίδα με ποσοστά-έκπληξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει μεγάλη δυναμική τις τελευταίες ημέρες, που πιθανόν θα του δώσει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αναμένεται με αγωνία από τα επιτελεία των κομμάτων τόσο για τα ποσοστά των δύο μεγάλων ανταγωνιστών ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την πολυπόθητη τρίτη θέση την οποία διεκδικούν το Ποτάμι, η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ.

Ας σημειωθεί ότι πολλαπλασιάζονται οι δημοσκοπήσεις πολλών εταιρειών, τα τελευταία 24ωρα, που δείχνουν να μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA δελτίο ειδήσεων ποσοστά έκπληξη GPO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ