Αναυδοι οι γιατροί: Εχω ένα προβληματάκι, ένα ψαλίδι καρφωμένο στο μάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναυδοι οι γιατροί: Εχω ένα προβληματάκι, ένα ψαλίδι καρφωμένο στο μάτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας με καρφωμένο ψαλίδι στο μάτι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πολύ ευγενικά δήλωσε στους γιατρούς, ότι αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι.

Ο 32χρονος Jonas Acevedo Monroy, από το Μεξικό, με το παρατσούκλι «ο Τζέντλεμαν», το οποίο και είχε αποκτήσει χάρη στους πολύ καλούς του τρόπους, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με καρφωμένο ένα ψαλίδι στο μάτι, αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς με την ψυχραιμία του και την ευγένειά του.

Αναυδοι οι γιατροί: Εχω ένα προβληματάκι, ένα ψαλίδι καρφωμένο στο μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με μεγάλη έκπληξη αντίκρισε το προσωπικό του νοσοκομείου τον νεαρό άνδρα, με το καρφωμένο ψαλίδι στο πρόσωπο, καθώς εκείνος ρώτησε πολύ ευγενικά τους γιατρούς αν μπορούν να τον βοηθήσουν με το μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για πλάκα, μέχρι που ο άνδρας λιποθύμησε και έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στα επείγοντα.

Αναυδοι οι γιατροί: Εχω ένα προβληματάκι, ένα ψαλίδι καρφωμένο στο μάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο φίλος του που τον συνόδεψε στο νοσοκομείο, εξήγησε στους γιατρούς, ότι ο Monroy, δέχθηκε την επίθεση από άνδρα σε μπαρ, που συχνάζουν, καθώς ο δράστης, είχε εκνευριστεί με την ευγένεια που χαρακτήριζε τον 32χρονο. Έτσι, ενώ ο Monroy τον προέτρεψε να ηρεμήσει και του πρότεινε να τον κεράσει ένα ποτό, εκείνος έβγαλε ένα ψαλίδι και του το κάρφωσε στο πρόσωπο.

Ευτυχώς ο 32χρονος, στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το ψαλίδι αφαιρέθηκε χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερες επιπλοκές, και αυτή τη στιγμή χαίρει άκρας υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψαλίδι καρφωμένο στο μάτι τζέντλεμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ