Ραντεβού με Σέρχιο Μαρκαριάν στη Μαδρίτη - Τι θα του προτείνει ο Καραγκούνης - iefimerida.gr

Ραντεβού με Σέρχιο Μαρκαριάν στη Μαδρίτη - Τι θα του προτείνει ο Καραγκούνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μαδρίτη θα βρεθεί ο Γιώργος Καραγκούνης προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Σέρχιο Μαρκαριάν την Παρασκευή. Ο Ουρουγουανός έχει ήδη συζητήσει με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας ωστόσο αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να λυθεί και το οικονομικό.

Ο Μαρκαριάν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Καραγκούνη από την εποχή που ο 71χρονος ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Αποτελεί προσωπική επιλογή του «Κάρα» αφού το στιλ του ταιριάζει απόλυτα σε αυτό της Εθνικής ομάδας, γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ιδιαιτερότητές του και είναι απόλυτα ενημερωμένος για τα θέματα της ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Μαρκαριάν θα γίνει πρόταση τόσο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όσο και γι' αυτά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία. Το οικονομικό σκέλος δείχνει να αποτελεί αυτή την στιγμή το μοναδικό τροχοπέδη αφού στον Μαρκαριάν αναμένεται να προσφερθεί ένα χαμηλό συμβόλαιο για τα προκριματικά του EURO αλλά με υψηλά μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση της Γαλλίας.

Οι εναλλακτικές επιλογές

Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Μαρκαριάν τότε ο Καραγκούνης θα κινηθεί προς τις υπόλοιπες επιλογές. Οι διαρροές που υπάρχουν γύρω από το όνομα του Μίτσελ δεν επιβεβαιώνονται με τον Ισπανό πάντως να αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση αφού το κασέ του είναι αρκετά υψηλό ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ σε εθνική ομάδα, κάτι που αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο.

Ο Γιώργος Δώνης είναι και αυτός ένα όνομα, το οποίο υπάρχει στο μυαλό του Καραγκούνη ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον «τυπάρα» να έχει πλησιάσει έναν ακόμη Έλληνα προπονητή, ο οποίος ωστόσο δεν είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ