Αυτό είναι το πιο «πλαστικό» ζευγάρι στον κόσμο: Ξοδεύουν 4.000 δολάρια το μήνα για την εμφάνισή τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο «πλαστικό» ζευγάρι στον κόσμο: Ξοδεύουν 4.000 δολάρια το μήνα για την εμφάνισή τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπακ και η Μισέλ Μίλερ ισχυρίζονται ότι είναι το πιο όμορφο ζευγάρι στον κόσμο και έχουν κυριολεκτικά εμμονή με την εικόνα τους, για την οποία ξοδεύουν περίπου 50.000 λίρες ετησίως.

Καθρέφτες και πορτρέτα του ζευγαριού καλύπτουν σχεδόν κάθε τοίχο του σπιτιού τους στο Λας Βέγκας και προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν τη φόρμα τους.

Το ζευγάρι ξοδεύει 4,000 κάθε μήνα για μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτές, μαύρισμα και γυμναστήρια και έχουν τέτοια εμμονή με την σιλουέτα τους που ετοιμάζουν και προγραμματίζουν το κάθε γεύμα τους ημέρες πριν.

Οπως λέει ο 27χρονος Μπακ «Αναμφίβολα είμαστε το ομορφότερο ζευγάρι των ΗΠΑ και αυτό είναι γεγονός. Αν υπήρχε διαγωνισμός για όμορφα ζευγάρια θα είχαμε ήδη γραφτεί. Κάθε φορά που περνάω από έναν καθρέφτη δε μπορώ να μην κοιτάξω και ζητάω από τη Μισέλ να με βγάζει φωτογραφίες»

Η 33χρονη Μισέλ έχει εμφυτεύματα στήθους 34D, είναι 1.70 και ζυγίζει μόλις 63 κιλά, με περιφέρεια μέσης 66cm και γοφών 83cm, ενώ ο Μπακ ζυγίζει λίγο πάνω από 82 κιλά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα διαγωνισμό bodybuilding στην Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2012. Οταν συναντήθηκαν, η Μισέλ ζούσε στο Βανκούβερ του Καναδά και είχε έναν γιο από προηγούμενη σχέση, ενώ ο Μπακ στο Λας Βέγκας.

Διατηρούσαν σχέση από απόσταση για ένα χρόνο, πριν αποφασίσουν να παντρευτεί ένα χρόνο αργότερα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2013.

Οπως δήλωσε ο Μπακ: «Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε στη Μισέλ ήταν η σωματική διάπλαση της. Με τραβούσαν πάντα οι μυώδεις γυναίκες και το δικό της σώμα ήταν καταπληκτικό. Με ενέπνευσε να γυμναστώ κι εγώ. Ηθελα να δείχνω καλά δίπλα της.»

Η Μισέλ εργάζεται ως personal trainer, ενώ ασχολείται με το bodybuilding από το 2011 και έχει κερδίσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς. Ο Μπακ ξεκίνησε μόλις τον Απρίλη του 2014 και όπως παραδέχεται, αφορμή αποτέλεσε η Μισέλ: «Με έβαλε σε αυτό τον τρόπο ζωής, αλλά έτσι κι αλλιώς ήθελα να φτιάξω το σώμα μου».

Ωστόσο η αφοσίωση του ζευγαριού στο σώμα τους απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία: Προετοιμάζουν τα φαγητά της ημέρας εκ των προτέρων και ζυγίζουν κάθε γραμμάριο με επιστημονική ακρίβεια.

Οπως εξηγεί η Μισέλ: «Οτι τρώμε είναι βιολογικά και χωρίς γλουτένη. Όλες οι σάλτσες που χρησιμοποιούμε είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη. Προσέχουμε κάθε μπουκιά που εισέρχεται στο σώμα μας. Το ποσό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών κλπ - όλα πρέπει να προγραμματίζονται σχολαστικά. Είμαστε πολύ αυστηροί με αυτό. Τρώμε έξι γεύματα την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και ποτέ, μα ποτέ δεν κάνουμε ατασθαλίες. Ούτε καν για τα γενέθλια μας»

Αυτή τους η προσκόλληση με την εμφάνιση ωστόσο εξαργυρώνεται κάθε φορά που βγαίνουν μαζί από το σπίτι, σύμφωνα με τον Μπακ: «Όταν είμαστε μαζί οι άνθρωποι τρελαίνονται. Όταν είμαστε στο δρόμο ή σε ένα παντοπωλείο δε μπορούν να σταματήσουν να μας κοιτάνε. Είναι κολακευτικό να κοιτάνε και να εκτιμούν τη Μισέλ. Μπορούν να βλέπουν αλλά δεν μπορούν να αγγίξουν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bodybuilding πλαστικές επεμβάσεις ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ