Κλαίνε και οι... θεοί - Τα δάκρυα του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος συγκλόνισε με την ομιλία του [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλαίνε και οι... θεοί - Τα δάκρυα του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος συγκλόνισε με την ομιλία του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει χαρακτηριστεί καθόλου άδικα, ο Θεός του μπάσκετ. Στα 52 του πλέον και ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει να μαγεύει. Αυτή τη φορά τα δάκρυά του στην βράβευσή του από την Charlotte Business Journal συγκλόνισαν τον κόσμο του ΝΒΑ και όχι μόνο.

Ο Τζόρνταν αποφάσισε να επιστρέψει στη πόλη στην οποία γεννήθηκε και να αναλάβει την προεδρία των Σάρλοτ. Βραβεύτηκε ως «Business Person of the Year» και όταν κλήθηκε να ανέβει στο πάνελ, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στα 9 λεπτά της ομιλίας του με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα, βλέποντας τον αξεπέραστο Τζόρνταν να κομπιάζει σκουπίζοντας τα μάτια του.

«Με έχουν κατακρίνει για πολλά, όσον αφορά τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, όμως εγώ αισθάνομαι περήφανος για τις ιδέες μου και για την οπτική που έχει η εταιρεία μου για να χτίσει αυτό το μπασκετικό πρόγραμμα, για το οποίο η Σάρλοτ μπορεί να νιώθει περήφανη. Οσοι νομίζουν ότι κοιτάζω βραχυπρόθεσμα, καλό θα είναι να φορέσουν κάλτσες και παπούτσια, να βγουν εκεί έξω και να δουν τι συμβαίνει. Εχω υποσχεθεί στην κοινότητα και στην ομάδα ότι θα φτιάξω έναν νικητή. Εφυγα από το σπίτι. Επέστρεψα στο σπίτι και σκοπεύω να μείνω εδώ» τόνισε ο Τζόρνταν πριν ξεσπάσει σε κλάματα «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να κλάψω μπροστά σας. Είμαι πολύ περήφανος από τη στιγμή που η ίδια η Σάρλοτ αισθάνεται περήφανη γι' αυτό το πλάνο».

Κλείνοντας υποσχέθηκε σε όλους ότι θα φτιάξει έναν νικητή. Μένει να δούμε αν ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Τζόρνταν Σάρλοτ Χόρνετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ