Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί, μπορείτε σήμερα, νωρίς το πρωί, να ασχοληθείτε με κάποια ευκολία με θέματα που αφορούν την συλλογική δουλειά και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η συναισθηματική σας ζωή δείχνει να παίρνει έναν νέο, πολύ σημαντικό δρόμο, ειδικά για σας του τρίτου δεκαημέρου (που έχετε δηλαδή γενέθλια μετά τις 12 Απριλίου). Όμως, την περίοδο αυτή θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας είτε για κάποιες φιλικές σας σχέσεις, είτε για τον τρόπο που αποδίδει η συλλογική δουλειά. Προς το βράδυ, ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σας φορτίζει, δημιουργώντας γενικά μια ασάφεια. Γενικότερα, αυτή είναι μια ασαφής περίοδος για την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος
Η επαγγελματική ζωή λέει πολλά σε σας τους Ταύρους, με νέα, πολύ σημαντικά ξεκινήματα να δημιουργούνται αυτές τις μέρες. Όμως, ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, να μην βλέπετε με υπεραισιοδοξία τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς τα ζητήματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να καθυστερήσουν. Βέβαια, με τον Ερμή και τον Δία να κινούνται ανάδρομοι στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως και να πρέπει να καθυστερήσουν, ώστε να έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, η σημερινή ημέρα, ιδίως νωρίς το πρωί, προσφέρεται για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ενώ οικεία, προσφιλή σας πρόσωπα (είτε της ερωτικής είτε της συναισθηματικής σας ζωής) επηρεάζουν θετικά τις επιθυμίες και τις απόψεις σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Ιουνίου αποκλείεται να μην έχετε γλυκές, ευχάριστες συναντήσεις! Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή. Όμως, αργά το βράδυ, για εσάς τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί τον Μάιο ίσως έρθει στο προσκήνιο ένα θέμα της επαγγελματικής ή της κοινωνικής σας ζωής. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια ή ακόμη περισσότερο, για σκάνδαλα, με τη συμπεριφορά σας. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαΐου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Εσάς τους Καρκίνους εξακολουθούν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, τα οποία έχουν μια αρκετά καλή πορεία, έστω και αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Αν και εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, σήμερα, σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικές αντιξοότητες, που θα αλλάξουν για λίγο τα σχέδια σας. Όμως αυτό θα είναι για λίγο. Τακτοποιήστε τώρα κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Το διήμερο αυτό (σήμερα-αύριο) είναι πολύ καλό για να ρυθμίσετε αρκετά σημαντικές υποθέσεις σας, οι οποίες μπορούν να σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο που αντιμετωπίζετε.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες αυτή την περίοδο σταθεροποιείτε τα σχέδιά σας, με το διάστημα αυτό να είναι πολύ καλό για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αφού, αν και μπορεί να περνάτε καλά, να βλέπετε φίλους, να βλέπετε τα πράγματα πολύ αισιόδοξα, υπάρχει κάποια υπερβολή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Αυγούστου. Μπορεί για σας τα πράγματα να δείχνουν πολύ ευχάριστα, όμως σιγά σιγά θα αναθεωρήσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το βραδάκι, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή να σας προβληματίσει.

Παρθένος
Ο χώρος της εργασίας σας κινείται πυρετωδώς αυτή την περίοδο για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ μπορεί να μετανιώσετε για κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε τις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις και τα λάθη. Το βραδάκι, για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, ενδεχομένως να υπάρξει μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, οι Παρθένοι του Σεπτεμβρίου βρίσκεστε σε μια καλή φάση.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια ερωτική περίοδος! Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο αποκλείεται να μην έχετε ένα ευχάριστο γεγονός, στο οποίο μάλιστα μπορεί «να βάλουν το χεράκι τους» και οι φίλοι σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει σίγουρα πολλά να σας δώσει, με τις συναντήσεις, τις συζητήσεις, τις γλυκές και ερωτικές κουβέντες να κυριαρχούν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 17 Οκτωβρίου. Όμως, αυτή την περίοδο θα επανέρχεστε στα παλιά, ενώ παλιές υποθέσεις θα έρχονται στο προσκήνιο. Οι σκέψεις σας για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί τώρα να αναθεωρηθούν.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, σήμερα τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ σταθεροποιούνται κάποια επαγγελματικά σχέδιά σας. Εδώ συμβαίνει το εξής: Ένα θέμα που έχει σχέση είτε με την επαγγελματική είτε με την κοινωνική σας ζωή σταθεροποιείται. Αυτό ιδανικά θα μπορούσε να είναι ένας γάμος, ένας αρραβώνας, μια υπόσχεση δέσμευσης ή ακόμη και η οριστικοποίηση μιας συνεργασίας. Τα οικογενειακά θέματα βεβαίως εξακολουθούν να σας φορτίζουν. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις πάνω σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, τα οποία σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αργά το απόγευμα η συναισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά ταραχώδης!

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες των πρώτων ημερών μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε από καιρό, ενώ η περίοδος που έρχεται είναι εκπληκτική και σας δίνει ουσιαστικά το θάρρος και το κουράγιο να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Δεκεμβρίου θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, ενώ για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου θα υπάρξει μια ένταση, ένα σκάνδαλο, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Προσέχετε και μηδενίστε τις πιθανότητες να προκληθούν ατυχήματα στο σπίτι αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους εξακολουθούν οι μέρες αυτές να είναι κατάλληλες, για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ η συναισθηματική σας ζωή αλλάζει. Όμως, σε ένα θέμα εργασίας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος στην εργασία σας. Επίσης είναι πιθανό να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποιους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε μαζί. Αργά το απόγευμα προσέχετε τις μετακινήσεις σας αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας μπορεί να είναι αυτοί που θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα την περίοδο αυτή.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους που έχετε τώρα γενέθλια, αυτές τις μέρες, τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα! Γιορτάστε τα γενέθλιά σας, είναι εξαιρετική η στιγμή για να περάσετε όμορφα αλλά και για να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Βέβαια, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή. Μην επιτρέπετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Φροντίστε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες έχετε πολλά να κάνετε αυτή την περίοδο! Κάποιες μυστικές επαφές, κάποιες μυστικές συμφωνίες, ένα άγχος που σας προβληματίζει, κάποιες σκέψεις που περνούν από δεύτερη αξιολόγηση αυτή την περίοδο, όλα αυτά έρχονται τώρα στο προσκήνιο! Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει και πάλι στο μυαλό σας θέματα της οικογένειάς σας. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και δυναμιτίζει την έναρξη μιας περίεργης περιόδου για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και τον τρόπο που οδηγείτε ή μετακινείστε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ