Η Ναόμι Κλάιν συγχώρεσε τον Τσίπρα που την αποκάλεσε Ναόμι Κάμπελ και του στέλνει μήνυμα - iefimerida.gr

Η Ναόμι Κλάιν συγχώρεσε τον Τσίπρα που την αποκάλεσε Ναόμι Κάμπελ και του στέλνει μήνυμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη, αμφιλεγόμενη, πολυδιαβασμένη συγγραφέας του Δόγματος του ΣΟΚ που απασχολεί τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης – ακόμη και η Vogue της έκανε συνέντευξη με τη δέουσα φωτογράφιση- στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Ηλία Λιβάνη ενόψει των προσεχών εκλογών.

Στην Ελλάδα, πέρα από το βιβλίο της και τις συνεντεύξεις που έδωσε όταν βρέθηκε στη χώρα μας, έχει μείνει γνωστή και ως ... η Ναόμι Κάμπελ του Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για το γνωστό γλωσσικό ολίσθημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. « Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ" είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας σε οικονομικό φόρουμ στην Κροατία παρουσία του Ζίζεκ.

Η Ναόμι Κλάιν συγχώρεσε τον Τσίπρα που την αποκάλεσε Ναόμι Κάμπελ και του στέλνει μήνυμα  | iefimerida.gr 0

Η Ναόμι Κλάιν λοιπόν, εξέδωσε χθες την παρακάτω δήλωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επικρατήσει σε αυτές τις εκλογές για να αποτραπούν περισσότερες βάναυσες δόσεις της Θεραπείας του Σοκ. Είμαι υπερήφανη για το γεγονός ότι ο Ηλίας Λιβάνης, ο εκδότης μου που με την υπέροχη δουλειά του επέτρεψε στους Έλληνες αναγνώστες να διαβάσουν το Δόγμα το Σοκ, είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και εκφράζω την υποστήριξή μου στην υποψηφιότητά του».

*φωτογραφία από το αφιέρωμα της αμερικανικής Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2014

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ