Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη και προβάδισμα πρόκρισης - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη και προβάδισμα πρόκρισης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από ένταση προς το πρόσωπο του διαιτητή Παππά, ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία στην Ξάνθη με σκορ 1-1 έχοντας πολλά παράπονα κυρίως για κάποια σφυρίγματα προς το τέλος της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Λουτσέσκου σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε δίκαια με τον Λουσέρο στο 43ο λεπτό και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα οι γηπεδούχοι είχαν χάσει άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε για πολλή ώρα την μπάλα στην κατοχή του όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Η είσοδος του Μπεργκ στο 75' άλλαξε τα δεδομένα. Ο Σουηδός σέρβιρε για τον Καρέλη στο 87΄ο ο οποίος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Στην Κρήτη ο ΠΑΣ Γιάννινα μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό αγώνα με τα Χανιά αφού επικράτησε 2-1. Οι Γιαννιώτες πήραν τη νίκη με τέρματα του Κρητικού στο 37ο λεπτό και του Ακόστα στο 68' ενώ οι Κρητικοί κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 89΄με τον Σουκιά.

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ με τον διαιτητή Κομήνη να αναφέρει πως ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα «θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ