Φινλανδός βουλευτής ζητάει τανκς και χούντα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Φινλανδός βουλευτής ζητάει τανκς και χούντα στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Χούντα χρειάζεται η Ελλάδα, σύμφωνα με ακροδεξιό βουλευτή του κόμματος «Αληθινοί Φινλανδοί» ο οποίος δεν δίστασε να διατυπώσει την ακραία αυτή άποψη στη σελίδα του, στο FaceBook, τονίζοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα...τανκς εναντίον όσων αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας με διαδηλώσεις και απεργίες

Συγκεκριμένα, ο Τζούσι Χαλαάχο έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι είναι "η στιγμή για μία Χούντα που επιβάλει την τάξη στην Ελλάδα και θα τακτοποιήσει τους απεργούς και τους διαδηλωτές".

Το κείμενο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό από αρνητικά σχόλια αναγκάζοντας τον Φινλανδό βουλευτή να αποσύρει το κείμενο."Εκείνοι που πρέπει κατάλαβαν τι εννοούσα, ίσως όμως να ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσα και το ότι το δημοσίευσα βιαστικά", εξήγησε ο Χαλαάχο. Πρόσθεσε ότι εκείνος εννοούσε ότι είναι πολύ δύσκολο το να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα σε μία δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ