Υποψήφιος του Ποταμιού αντιγράφει την ερωτική εξομολόγηση του Love Actually και κάνει ένα απίστευτο σποτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Υποψήφιος του Ποταμιού αντιγράφει την ερωτική εξομολόγηση του Love Actually και κάνει ένα απίστευτο σποτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείχνει πιο επαγγελματικό από πολλά επίσημα προεκλογικά σποτ κομμάτων. Εχει χιούμορ και περνά έξυπνα και κυρίως ... εύληπτα το μήνυμα. Ειναι το σποτ του υποψηφίου του Ποταμιού στην Αχαϊα Ιωάννη Φωτήλα.

Θυμίζοντας την ερωτική εξομολόγηση που κάνει παραμονή Χριστουγέννων ένας πρωταγωνιστής της ταινίας Love Actually, χρησιμοποιώντας κάρτες, ο Ιωάννης Φωτήλας έφτιαξε ένα αντίστοιχο βίντεο με τον ίδιο να αλλάζει τις κάρτες, έναν άντρα να τις διαβάζει και τη γυναίκα του από το βάθος να κάνει ερωτήσεις.

Η κατάληξη είναι αυτοσαρκαστική και άκρως χιουμοριστική με τη γυναίκα να ρωτάει «Ποιός Καραγκιόζης σου είπε να ψηφίσεις Ποτάμι;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ