Η ισχύς εν τη ενώσει: Ψαριανός-Δρέττα σε κοινή εκδήλωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ισχύς εν τη ενώσει: Ψαριανός-Δρέττα σε κοινή εκδήλωση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχύς εν τη ενώσει το βράδυ της Τετάρτης στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου πραγματοποιήθηκε το προεκλογικό κάλεσμα της Αθηνάς Δρέττα και του Γρηγόρη Ψαριανού, υποψηφίων στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας με Το Ποτάμι.


Πάνω από 600 άτομα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες μαζεύτηκαν για ένα ποτήρι κρασί και λίγη προεκλογική κουβέντα. Το διαφορετικό αυτή τη φορά ήταν η επιλογή των διοργανωτών να προσκαλέσουν και να δώσουν το λόγο και σε άλλους συν-υποψήφιους από την Α’ και Β’ περιφέρεια της Αθήνας.
«Το Ποτάμι είναι η μόνη θετική επιλογή, είναι η δύναμη της αισιοδοξίας πάνω στην εμπειρία. Το μοναδικό ρεαλιστικό ανάχωμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ. Μια ισχυρή τρίτη δύναμη που θα λειτουργήσει όχι με φόβο, αλλά με ελπίδα και αισιοδοξία, εξισορροποιητικά και ρυθμιστικά στη νέα πολιτική περίοδο» σχολίασε η Αθηνά Δρέττα.
Αντίστοιχα, ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε την ανάγκη των απαραίτητων ριζοσπαστικών αλλαγών, των αυτονόητων προτεραιοτήτων, με πρώτη από όλες την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.

Η ισχύς εν τη ενώσει: Ψαριανός-Δρέττα σε κοινή εκδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ισχύς εν τη ενώσει: Ψαριανός-Δρέττα σε κοινή εκδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η ισχύς εν τη ενώσει: Ψαριανός-Δρέττα σε κοινή εκδήλωση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ