Η selfie του Αντώνη Σαμαρά με μπασκετμπολίστα στη Γλυφάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η selfie του Αντώνη Σαμαρά με μπασκετμπολίστα στη Γλυφάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Παλαιό Φάληρο και τη Γλυφάδα επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνοντας την περιοδεία του την Τρίτη σε περιοχές της περιφέρειας Αττικής.

Στην Γλυφάδα, μάλιστα, ο Πρωθυπουργός συνάντησε και έναν εν ενεργεία μπασκετμπολίστα, ο οποίος είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου (ήταν Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία).

Ο λόγος για τον Περικλή Δορκοφίκη, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και selfie με τον Αντώνη Σαμαρά και την «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram με το σχόλιο «Κουβεντούλα με τον πρόεδρο».

Η selfie του Αντώνη Σαμαρά με μπασκετμπολίστα στη Γλυφάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 35χρονος μπασκετμπολίστας αγωνίζεται φέτος στην Α1 μπάσκετ με τον Πανελευσινιακό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, αλλά και σε Περιστέρι, Ιωνικός ΝΦ, Αβελίνο, Ρετζιάνα, Ολυμπιάδα Πατρών, Ρέθυμνο, Ηλυσιακό.

Η selfie του Αντώνη Σαμαρά με μπασκετμπολίστα στη Γλυφάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ