Ρονάλντο: Περισσότερες ώρες κοιμήθηκα με τον Ρομπέρτο Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου - iefimerida.gr

Ρονάλντο: Περισσότερες ώρες κοιμήθηκα με τον Ρομπέρτο Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε ότι Ρονάλντο είναι μόνο ένας. Κάπου εκεί αντιστέκονται οι φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όμως ο Βραζιλιάνος έρχεται με μια συνέντευξή του στο «Sports Illustrated» να κερδίσει ακόμη και αυτούς που θεωρούν αυθετινό Ρονάλντο τον... Πορτογάλο!

Το «φαινόμενο» έδωσε μετά από καιρό μια συνέντευξη στο «Sports Illustrated» όπου δεν δίστασε να δηλώσει τους καλύτερους που αντιμετώπισε αλλά και να κάνει μια απίστευτη δήλωση για τον «κολλητό» του Ρομπέρτο Κάρλος.

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης του, ο Βραζιλιάνος απάντησε: «Έχω πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος συμπαίκτης μου, όμως, ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος. Κοιμόμουν περισσότερο στο ίδιο δωμάτιο μαζί του απ’ όσο έχω κοιμηθεί με όλες τις γυναίκες της ζωής μου. Έχω περάσει όλη τη ζωή μου, 20 χρόνια με τον Ρομπέρτο Κάρλος: Στην εθνική, στη Ρεάλ, στην Κορίνθιανς».

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος: «Ο Πάολο Μαλντίνι. Ήταν δυνατός, πολύ δυνατός, κάθε φορά που παίζαμε αντίπαλοι. Και παίξαμε πολλές φορές. Είναι ένας πολύ καλός φίλος».

Ο πιο δύσκολος τερματοφύλακας: «Ο Μπουφόν. Είναι τόσο ογκώδης, είναι παντού, με διαφορά ο δυσκολότερος που έχω αντιμετωπίσει».

Ο παίκτης που θαύμασε περισσότερο: «Ο Ζίκο ήταν το είδωλό μου. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης της Φλαμένγκο κι εγώ ήμουν ένας οπαδός της ομάδας. Πάντα τον έβλεπα κι έλεγα ότι θέλω να γίνω σαν κι αυτόν. Είναι ο μεγάλος μου ήρωας».

Ο καλύτερος παίκτης: «Ο Ζινεντίν Ζιντάν. Είχα την ευχαρίστηση να προπονούμαι μαζί του. Ο κόσμος έχει δει να κάνει πολλά πράγματα στα παιχνίδια, αλλά εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα στην προπόνηση. Κάθε φορά ήταν εκπληκτικό να τον παρακολουθείς».

Τέλος, καλύτερο γκολ της καριέρας του χαρακτήρισε αυτό κόντρα στην Κομποστέλα το 1996

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρονάλντο βραζιλία Ρομπέρτο Κάρλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ