Επιστροφή Ολαϊτάν στην αγωνιστική δράση - iefimerida.gr

Επιστροφή Ολαϊτάν στην αγωνιστική δράση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ευχάριστη είδηση έκρυβε η μέρα για τον Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Βίτορ Περέιρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα για το ματς του Κυπέλλου με τον Τύρναβο με τον νεαρό επιθετικό να επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγεία του, η οποία ξεκίνησε πέρυσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολαϊτάν είχε πάρει το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και τις τελευταίες εβδομάδες προπονούνταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σε φουλ ρυθμούς. Παραμένει άγνωστο βέβαια σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής ωστόσο η είδηση της επιστροφής του μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να εκληφθεί.

Εκτός πάντως από τον Ολαϊτάν, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό του με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει πάντως στον Πειραιά αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Ολαϊτάν Ολυμπιακός Τύρναβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ