Αγριος ξυλοδαρμός ζευγαριού από 4 νεαρούς σε καραόκε μπαρ -Αφησαν αναίσθητο στο πάτωμα τον άντρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριος ξυλοδαρμός ζευγαριού από 4 νεαρούς σε καραόκε μπαρ -Αφησαν αναίσθητο στο πάτωμα τον άντρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα είναι 1:22 τα ξημερώματα. Μια παρέα νεαρών αντρών και γυναικών βρίσκεται σε ένα καραόκε μπαρ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και διασκεδάζει. Ξαφνικά, και ενώ η κάμερα ασφαλείας του μπαρ καταγράφει τα πάντα, τέσσερις νεαροί σηκώνονται από τις θέσεις τους και αρχίζουν να χτυπάνε με μανία έναν 25χρονο από την παρέα τους.

Αφού τον ρίχνουν κάτω, αρχίζουν να τον χτυπούν με δύναμη, με μπουνιές και κλωτσιές, στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Ως αποτέλεσμα, ο 25χρονος μένει αναίσθητος στο πάτωμα, την ίδια ώρα που η 23χρονη κοπέλα του έχει ανέβει πάνω του προσπαθώντας να τον προστατεύσει.

Ωστόσο, η επίθεση δεν σταματά εκεί. Οι τέσσερις νεαροί στρέφονται στη συνέχεια κατά της κοπέλας και ξεσπούν πάνω της, με έναν από τους δράστες να τη χτυπά με ανεξήγητη μανία στο κεφάλι ενώ είναι πεσμένη κι αυτή στο έδαφος.

Αγριος ξυλοδαρμός ζευγαριού από 4 νεαρούς σε καραόκε μπαρ -Αφησαν αναίσθητο στο πάτωμα τον άντρα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η Αστυνομία της Μελβούρνης ανέφερε ότι οι δύο νέοι τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα και ότι ήταν τυχεροί που γλίτωσαν χωρίς κάποιο σπάσιμο. Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς τι συνέβη, απάντησε ότι απλά είχε μια λεκτική διαμάχη με τους δράστες της επίθεσης.

«Εκπλήσσομαι που δεν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, δεδομένης της βιαιότητας της επίθεσης τόσο εναντίον του άντρα όσο και εναντίον της κοπέλας», είπε αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ ξυλοδαρμός νεαροί αναίσθητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ