Βρισιές... πεζοδρομίου από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρισιές... πεζοδρομίου από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές έχουμε δει ποδοσφαιριστές να έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται ότι... ξέφυγε η κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Πριμέρα Ντιβισιόν, παίκτες παγκοσμίου φήμες βριζόντουσαν σαν να βρισκόντουσαν σε... πεζοδρόμια κακόφημης περιοχής. Σε μονομαχία που είχε ο Λουίς Σουάρες με τον Χοσέ Χιμένες (ο τελευταίος φαίνεται να τον πατά) στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο (11/1, 3-1), ο Ουρουγουανός τον «στόλισε» κανονικότατα.

«Το μ@@@ί της μάνας σου», φαίνεται αρχικά να φωνάζει ο Σουάρες, με τον Χιμένες να απαντά: «εσύ με έσπρωξες πρώτος». Ενώ η λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε με τον Ουρουγουανό επιθετικό να λέει: «Σε έσπρωξα δεν σε χτύπησα. Μόνο σε έσπρωξα π@@@@@@ς γιε». Αργότερα, σε μια άλλη φάση με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Ραούλ Γκαρσία, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να του λέει: «Εσύ ηρέμισε π@@@@@@ς γιε». Από την άλλη, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Γοδίν, ζητούσε την προσοχή φωνάζοντας «κοίτα με, κοίτα με μ@@@@».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ