Ο Ρόκι Μπαλμπόα... επέστρεψε στο «Γκούντισον Παρκ» [εικόνες]

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι φίλοι της Έβερτον που βρέθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» το βράδυ της Δευτέρας για την αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ (0-0), καθώς δεν αποκλείεται να είναι μέλη μιας μεγάλης ταινίας.

Στην ανάπαυλα του αγώνα, στα matrix του γηπέδου έκανε την εμφάνιση του ο Σιλβέστερ Σταλόνε, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Creed», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2016 και περιγράφεται ως μια ιστορία που βρίσκει τον Ρόκι Μπαλμπόα προπονητή του εγγονού του Απόλο Κριντ.

Σύμφωνα με την MGM, πρωταγωνιστής δεν θα είναι ο Ρόκι, αλλά ο ανιψιός του Απόλο Κριντ (Carl Weathers), πρώην αντίπαλος και στη συνέχεια φίλος του Ρόκι. Τον ρόλο του ανιψιού θα αναλάβει ο Michael B. Jordan, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Ryan Coogler, έπειτα το εκπληκτικό φιλμ «Fruitvale Station». Όσο αφορά το σενάριο, θα αφηγείται την ιστορία του ανιψιού, ο οποίος παρά την άρνηση της οικογένειας του, θέλει να μάθει box και να γράψει τη δική του ιστορία, έπειτα τις επιτυχίες του παππού του. Έτσι λοιπόν, θα ζητήσει τη βοήθεια του Rocky (Stallone), για να τον συμβουλεύσει κατάλληλα και να κάνει καλό ξεκίνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόκι Rocky Έβερτον creed ταινία μποξ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ