Στις 27 Ιανουαρίου η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ψηφίζει για το παραχωρητήριο της «Αγιάς Σοφιάς» - iefimerida.gr

Στις 27 Ιανουαρίου η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ψηφίζει για το παραχωρητήριο της «Αγιάς Σοφιάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η ΑΕΚ συνεχίζει να κερδίζει και να προελαύνει στην Football League, καθιστώντας την επιστροφή της στην Super League πια τυπική διαδικασία, το γήπεδο παραμένει στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας.

Η ΑΕΚ έχει το νόμο στα χέρια της και με αυτόν περιμένει να παρει την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ο Δήμος έχει προσφύγει στο ΣτΕ μαζί με 17 πολίτες για την ακύρωση του νόμου (θα εκδικαστεί τον Μάρτη).

Πάντως, η ΑΕΚ προχωρά όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου για την παραχώρηση για τα επόμενα 49 χρόνια του οικοπέδου στην εταιρία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», η οποία θα αναλάβει και την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Και οι εξελίξεις και όσα θα ειπωθούν εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ σημαντικές τόσο για το γήπεδο όσο και για την βιωσιμότητα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που έχει τεράστια προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ