Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia» - Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου - iefimerida.gr

Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia» - Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένας αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της Greek Mafia. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συμβόλαιο θανάτου για αξιωματικό που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών.

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε κελί κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το όνομα του αστυνομικού, τη διεύθυνση του και άλλα στοιχεία. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς ο εν λόγο κρατούμενος θεωρείται άνθρωπος του γνωστού βαρυποινίτη και εκτίει ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου!

Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia» - Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου | iefimerida.gr 0

Ελεύθερη η πρώην σύζυγος Βλαστού και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου

Ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιπο κατηγορούμενοι Ευστάθιος Πανάγου που αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, Σαίντ Αφσαργιαν που κατηγορείται για εκρήξεις, Γεώργιος Βερεσές που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.

Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia» - Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου | iefimerida.gr 1
Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia» - Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Παναγόπουλου | iefimerida.gr 2


Τι αποκαλύπτει η «Λίτσα» του Βλαστού για την απαγωγή Παναγόπουλου

Στο φως, ωστόσο, έρχονται και νέες αποκαλύψεις για τη Λίτσα Βλαστού, η οποία δήλωσε στις Αρχές ότι έχει κρύψει μέρος από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου στο σαλόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφέλφη του βαρυποινίτη δήλωσε ότι έσκαψε στο σαλόνι της και έκρυψε σε τάπερ και βάζα ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα που πήραν οι απαγωγείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Greek Mafia συμβόλαιο θανάτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ