Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος στο Polis Art Café - iefimerida.gr

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος στο Polis Art Café

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε το βράδυ, στις 20:00, στο Polis Art Café, οι εκδόσεις Τόπος και ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 105,5 παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Βαγγελη Ραπτόπουλου με τίτλο ΜΟΙΡΟΛΑ3.

«H ΜΟΙΡΟΛΑ3 είναι ό,τι πιο πολιτικοποιημένο έχω γράψει», δηλώνει ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος για το νέο του βιβλίο το οποίο βασιζέται στο αγαπημένο, κλασικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.
Ο συγγραφέας μεταφέρει την ιστορία σε ένα όχι-και-τόσο-μακρινό μέλλον, όπου ο πλανήτης μας έχει υποστεί οικολογική καταστροφή, οι άνθρωποι έχουν επιστρέψει στη φύση και ζουν σαν αγρότες τριγυρίζοντας ανάμεσα στα ερείπια της υψηλής τεχνολογίας. Η ΜΟΙΡΟΛΑ3 είναι ένα αλληγορικό μυθιστόρημα για την αρπακτική απληστία και την μοιρολατρική αμέλεια και αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα κοινωνικά προβλήματα, την υποκρισία της εξουσίας, τον ελληνικό στρουθοκαμηλισμό. Ένα τολμηρό και εξαιρετικά επίκαιρο μυθιστόρημα.

Για το μυθιστόρημα ΜΟΙΡΟΛΑ3 θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Μικελα Χαρτουλάρη και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζαμιώτης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

INFO
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, ώρα 20:00
Polis Art Café: Πεσμαζόγλου 5, Στοά του Βιβλίου, Αθήνα

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος στο Polis Art Café | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ