Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών Τάσος Μεταξάς, υποψήφιος στη Β' Αθηνών με τους ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών Τάσος Μεταξάς, υποψήφιος στη Β' Αθηνών με τους ΑΝΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο των πολεμικών τεχνών, ο Τάσος Μεταξάς αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια της χώρας.

Ο κ. Μεταξάς σε δηλώσεις του τονίζει: «Πίστευα πάντα και συνεχίζω να το πιστεύω ότι η πολιτική δράση δεν γίνεται να είναι μακριά από την κοινωνία. Για το λόγο αυτό προσπάθησα να αναδείξω μέσα από κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες τις έντονες ανησυχίες μου.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Μεταξάς

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Μεταξάς γεννήθηκε στον Πειραιά το 1949.

Με τη σύζυγό του Αδαμαντία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Κατερίνα και τέσσερα εγγόνια, ενώ διαμένουν στον Άλιμο από το 1974.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Ναυτικό ενώ συμμετείχε ως πρωταθλητής στην ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού.

Σαράντα επτά (47) χρόνια ενεργός στην αγορά εργασίας εκπαιδεύτηκε ως εξειδικευμένος τεχνικός στις κατασκευές και επισκευές ελίκων πλοίων και σκαφών στην εταιρεία LIPS της Ολλανδίας και στη συνέχεια εργοδηγός στη ΝΑΥΣΗ Περάματος.

Το 1965 βρέθηκε στην Αμερική όπου για τέσσερα χρόνια εργάστηκε και διακρίθηκε ως αθλητής των πολεμικών τεχνών.

Επέστρεψε στην Ελλάδα, το 1978 ίδρυσε την εταιρεία επισκευών ελίκων πλοίων και σκαφών ΠΡΟΠΕΛΟΤΕΧΝΙΚΗ, ενώ συνέχισε να διακρίνεται ως αθλητής στο χώρο των πολεμικών τεχνών κατακτώντας το 1978 τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία συνεχίζει την αθλητική του δραστηριότητα αρχικά ως αθλητής και μέχρι σήμερα ως αρχιεκπαιδευτής έχει διδάξει – προπονήσει εκατοντάδες παιδιά. Ενώ προσφέρει τη γνώση και το χρόνο του εθελοντικά στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στους Δήμους Αλίμου, Παλ. Φαλήρου, Μοσχάτου – Ταύρου και Ν.Σμύρνης.

Μυημένος στη ανατολική φιλοσοφία παράλληλα και κύρια διδάσκει τους μαθητές του πρώτα απ’ όλα ήθος.

Άνθρωπος της δράσης σε όλους τους τομείς είναι αναγνωρισμένος προπονητής TAE KWO DO, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tang Soo Do, μέλος του Ναυτικού Ομίλου Αλίμου και Πρόεδρος του Π.Σ. της Harley Davidson CLUB HELLAS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάσος Μεταξάς Tang Soo Do ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ