Η Amanda Seyfried λατρεύει να γυρίζει σκηνές σεξ! - iefimerida.gr

Η Amanda Seyfried λατρεύει να γυρίζει σκηνές σεξ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωταγωνίστρια του Mama Mia που πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο της φιλμ In Time με συμπρωταγωνιστή τον Justin Timberlake είπε ότι όχι μόνο δεν την δυσκολεύουν οι σκηνές σεξ αλλά της αρέσουν κιόλας.
Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο περιοδικό W η 25χρονη Amanda είπε «Οι σκηνές σεξ είναι τέλειες! Τις περισσότερες φορές πρέπει να τις γυρίσω με ιδιαίτερα σέξι συμπρωταγωνιστές που είναι και στην ηλικία μου...οπότε γιατί όχι. Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν περνάω καλά. Ειδικά με τον Justin ήταν τέλεια. Ο ίδιος είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα του Friends With Benefits όπου χρειάζονταν να κάνει σκηνές σεξ σχεδόν κάθε μέρα, οπότε ήταν και για αυτόν εύκολο»
Ούτε οι σκηνές σεξ με γυναίκες την ενοχλούν. Για την σκηνή όπου ερωτοτροπεί με την Megan Fox στο Jennifer's Body δήλωσε «Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το έργο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κανείς δεν ήθελε να δει εμένα και την Megan Fox να φιλιόμαστε. Υπήρχε μία σκηνή με πολύ κοντινό πλάνο στις γλώσσες μας που θεωρώ πως ήταν ιδιαίτερα σέξι! Και πιστεύω πως ήταν ένα πολύ καλό φιλί. Με την Megan έχουμε παρόμοιες συνήθειες στο φιλί για αυτό ήταν τέλειο. Βέβαια το κάναμε για να προσελκύσουμε την μάζα, αλλά το μαζικό κοινό ποτέ δεν ήρθε!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ