Ξενοδοχείο για πελάτες από τον άλλο κόσμο! - iefimerida.gr

Ξενοδοχείο για πελάτες από τον άλλο κόσμο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από όλα τα άλλα λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, στο οποίο όμως σίγουρα δεν θα ήθελε κανένας να μείνει ούτε για ένα βράδυ...

Το Lastel απευθύνεται αποκλειστικά σε πεθαμένους, καθένας εκ των οποίων έχει το δικό του δωμάτιο, όπου συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον επισκέπτονται, πίνοντας καφέ και τρώγοντας σνακ που τους προσφέρει το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Το κάθε ένα από τα συνολικά 18 δωμάτια διαθέτει ένα ειδικό φέρετρο με σύστημα ψύξης, το οποίο ενοικιάζεται για 157 δολάρια την ημέρα. Η διάρκεια παραμονής του νεκρού εξαρτάται από την επιθυμία – και το πορτοφόλι – των συγγενών του.

Πάντως, το Lastel αποτελεί βολική λύση, καθώς τα κρεματόρια της πόλης έχουν μεγάλες λίστες αναμονής και οι συγγενείς μπορεί να περιμένουν περισσότερο από τέσσερις ημέρες μέχρι να αποτεφρωθεί ο νεκρός τους, οπότε σίγουρα το ξενοδοχείο είναι καλύτερη επιλογή από το σπίτι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ