Η απάντηση της Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίες και τις επιθέσεις που δέχθηκε - iefimerida.gr

Η απάντηση της Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίες και τις επιθέσεις που δέχθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά της... ακούστηκε πολύ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Το παρελθόν της Νόνης Δούνια ως μοντέλο και οι γυμνές φωτογραφήσεις της έδωσαν το έναυσμα σε πολλούς και κάνουν από σκωπτικά έως άκρως σεξιστικά σχόλια. Η ίδια μιλώντας στο peoplegreece.com απάντησε σε όλα αυτά ως εξής: «Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες».

Για να καταλήξει:«Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νόνη Δούνια Νέα Δημοκρατία υποψήφια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ